Wandelen

De Veluwe is een prachtig natuurgebied, dat zich bij uitstek leent om te wandelen. Vanaf ons pension kunt u zo het prachtige rustige bos in wandelen. In de omgeving zijn diverse wandelroutes uitgezet, van kort tot lang, maar ook een speciale route voor Nordic Walking of een klompenpadroute. Voor iederieen s er een passende wandeling te vinden. In ons pension zijn de routes van de wandelingen van de VVV in de directe omgeving verkrijgbaar.


Wandeltip: 

Landgoed Schovenhorst


Dit landgoed is openbaar voor publiek en u kunt wandelen door een Pinetum, Arboretum en het 3-continentenbos. Dit landgoed heeft een bijzondere uitkijktoren van 40 meter hoog. Bovenin deze toren bevindt zich een bomentuin. Tevens hebt u vanaf deze toren een prachtig uitzicht over de gehele Veluwe.

Meer info: http://www.schovenhorst.nl


Nieuws

Agenda

Er staan geen activiteiten op de planning.


Actief Midweek Aanbieding Wandelarrangementen Weekendje Langweekend Bed Sauna Arrangement Manege Fietsen Paarden Wellness Breakfast  Golf Logies&Ontbijt  Vakantie Sauna Landelijk  Arrangementen Geocaching Veluwe  Bos Lastminute Fietsarrangementen Putten Groepen Boerderij Hotel Creatief Groepsuitje and en Wandelen Kamers Wandeltochten Ruimte Pension Fietstochten Bungalows Actie Rust Heide Breakfast Voorthuizen Bed