Wandelen

De Veluwe is een prachtig natuurgebied, dat zich bij uitstek leent om te wandelen. Vanaf ons pension kunt u zo het prachtige rustige bos in wandelen. In de omgeving zijn diverse wandelroutes uitgezet, van kort tot lang, maar ook een speciale route voor Nordic Walking of een klompenpadroute. Voor iederieen s er een passende wandeling te vinden. In ons pension zijn de routes van de wandelingen van de VVV in de directe omgeving verkrijgbaar.


Wandeltip: 

Landgoed Schovenhorst


Dit landgoed is openbaar voor publiek en u kunt wandelen door een Pinetum, Arboretum en het 3-continentenbos. Dit landgoed heeft een bijzondere uitkijktoren van 40 meter hoog. Bovenin deze toren bevindt zich een bomentuin. Tevens hebt u vanaf deze toren een prachtig uitzicht over de gehele Veluwe.

Meer info: http://www.schovenhorst.nl


Nieuws

Er is momenteel geen nieuws.

Agenda

Er staan geen activiteiten op de planning.


Sauna Pension Manege en  Vakantie Rust Wandelen Actie Putten Creatief Weekendje Bed Landelijk Lastminute Paarden Sauna Bed Veluwe Heide Groepen Arrangement Geocaching Langweekend Wandeltochten  Bos Wandelarrangementen Fietstochten Boerderij Logies&Ontbijt Midweek  Arrangementen Wellness Breakfast Voorthuizen Hotel Aanbieding Ruimte Groepsuitje Breakfast Fietsen  Golf Fietsarrangementen Kamers and Actief Bungalows