Wandelen

De Veluwe is een prachtig natuurgebied, dat zich bij uitstek leent om te wandelen. Vanaf ons pension kunt u zo het prachtige rustige bos in wandelen. In de omgeving zijn diverse wandelroutes uitgezet, van kort tot lang, maar ook een speciale route voor Nordic Walking of een klompenpadroute. Voor iederieen s er een passende wandeling te vinden. In ons pension zijn de routes van de wandelingen van de VVV in de directe omgeving verkrijgbaar.


Wandeltip: 

Landgoed Schovenhorst


Dit landgoed is openbaar voor publiek en u kunt wandelen door een Pinetum, Arboretum en het 3-continentenbos. Dit landgoed heeft een bijzondere uitkijktoren van 40 meter hoog. Bovenin deze toren bevindt zich een bomentuin. Tevens hebt u vanaf deze toren een prachtig uitzicht over de gehele Veluwe.

Meer info: http://www.schovenhorst.nl


Nieuws

Agenda

Er staan geen activiteiten op de planning.


Veluwe Ruimte Aanbieding Actief Kamers Wellness Fietsarrangementen Weekendje Fietsen Landelijk Manege Sauna Bed Geocaching Arrangement Groepsuitje Paarden Boerderij Creatief en Lastminute Breakfast Bungalows  Golf Wandeltochten Actie Pension Voorthuizen  Bos Groepen Hotel and Heide Fietstochten Bed  Vakantie Rust Wandelen Sauna Breakfast Wandelarrangementen Logies&Ontbijt  Arrangementen Langweekend Putten Midweek