Ervaringen van gasten

Bent u benieuwd wat onze gasten vertellen over ons pension?
Lees hieronder de ervaringen van anderen. 

We stellen het op prijs als u na uw verblijf ook uw reactie geeft!

uitstekend
Type verblijf: kamer | Aankomstdatum: 11 Juli 2018
Nico Goedemorgen Dames, Ik wilde jullie nog even heel hartelijk bedanken voor de vriendelijke ontvangst, de goede zorgen en vooral de heerlijke ontbijtjes. Dat realiseer je je nog maar weer eens al te goed als je vanmorgen je eigen ontbijtje aan het maken bent en het gewone leven weer begint.
uitstekend
Type verblijf: bungalow | Aankomstdatum: 21 Juni 2018
Familie Remmelzwaal Wat hebben we het leuk gehad bij jullie! Heerlijk genoten van de rust en het voortreffelijke ontbijt.
uitstekend
Type verblijf: kamer | Aankomstdatum: 25 Mei 2018
Wout en Wil Ooms en aanhang Wij hadden 3 kamers en 1 bungalow. Alles prima geregeld, heerlijk verwend met het ontbijt en een hele leuke verrassing bij aankomst! Een aanrader.
uitstekend
Type verblijf: bungalow | Aankomstdatum: 22 Februari 2018
Jan & Ada Eikelenboom Nogmaals dank voor de hartelijke ontvangst en fijn dat we langer gebruik mochten maken van de accomodatie
uitstekend
Type verblijf: bungalow | Aankomstdatum: 1 November 2016
gerritse top!
uitstekend
Type verblijf: bungalow | Aankomstdatum: 14 Augustus 2015
John en Christine Waardering matig moet zijn uitstekend! Zie verder bericht hieronder
matig
Type verblijf: bungalow | Aankomstdatum: 14 Augustus 2015
John en Christine Wij hebben gelogeerd in een mooi, ruim huisje van alle gemakken voorzien en zijn verwend door Marianne die ons 's morgens een mand met een lekker gevarieerd ontbijt kwam brengen. Zij is heel gastvrij, behulpzaam en gezellig. De bungalow ligt in een rustige omgeving met veel natuur. Fijne omgeving om te fietsen.
1 2 3 4 5 ... 7

Nieuws

Er is momenteel geen nieuws.

Agenda

Er staan geen activiteiten op de planning.


 Vakantie Bungalows Paarden Bed Manege Fietstochten Wandelarrangementen Bed Weekendje Geocaching Aanbieding Creatief Rust  Bos Putten Heide  Golf Lastminute Fietsen Logies&Ontbijt Midweek Actie Pension Voorthuizen Groepsuitje Boerderij Actief Groepen Ruimte Wandelen Breakfast Breakfast Hotel Landelijk Kamers Sauna en Sauna Veluwe Arrangement Fietsarrangementen Langweekend Wandeltochten and Wellness  Arrangementen