Ervaringen van gasten

Bent u benieuwd wat onze gasten vertellen over ons pension?
Lees hieronder de ervaringen van anderen. 

We stellen het op prijs als u na uw verblijf ook uw reactie geeft!

uitstekend
Type verblijf: bungalow | Aankomstdatum: 22 September 2014
Eugène Staffhorst Een aanrader, deze bed & breakfast in het landelijk gebied tussen putten en voorthuizen. Drie bungalows op een chaletpark, met voortreffelijke ontbijtservice van gastvrouw Marianne. Droogservice voor natte kleding en de mogelijkheid om een heerlijk lunchpakket mee te nemen op de fiets. En dat voor een schappelijk prijsje.
uitstekend
Type verblijf: bungalow | Aankomstdatum: 23 September 2014
Gerard en Gea vd Stelt Wij zochten een B&B kamer en we vonden deze prachtige B&B bungalow op de Eijckenhoff. Schoon en leuk ingericht. Met een koelkast en de mogelijkheid om zelf koffie en thee te zetten. Wanneer je buiten wilde zitten was daar een eigen terras met zitje. Ook de auto kon gewoon naast de bungalow geparkeerd worden. Alle lof voor gastvrouw Marianne, een heel hartelijke vrouw. Elke ochtend kwam ze een verrassend en heerlijk ontbijt brengen bij de bungalow. Kortom we hadden de service van een hotelkamer en de ruimte en privacy van een bungalow. Een echte aanrader voor iedereen die rust en gemak zoekt in deze prachtige provincie.
uitstekend
Type verblijf: bungalow | Aankomstdatum: 2 September 2014
Fam. De Troije Een dikke 10. De gastvrouw was top. Ook het verwen ontbijt. En een schone frisse bungalow waar niets ont brak.
uitstekend
Type verblijf: bungalow | Aankomstdatum: 6 Augustus 2014
A.H.Maas Wat hebben we erg genoten van het verblijf bij u. Iedere morgen een fantastisch ontbijt, er ontbrak helemaal niets.De bedden waren voor ons geweldig, iedere morgen goed uitgerust.Een prachtige omgeving, de bossen en de rust. Wij zullen zeker weer een keertje komen.
uitstekend
Type verblijf: bungalow | Aankomstdatum: 14 Juni 2014
Martens Wat een fijne plek om de Veluwe te verkennen! We hebben veel gefietst en gewandeld en dat ging uitstekend na een fijn verzorgd ontbijt gebracht door Marianne. Een huisje maar dan met hotelservice!
uitstekend
Type verblijf: bungalow | Aankomstdatum: 6 Juni 2014
Marianne en Peter van Lent Wij hebben genoten van alle luxe en vooral gemak. Je hoeft maar te "roepen" en men staat voor je klaar en een verblijf op De Eijckenhoff bij Marianne is zeker een aanrader! Veel succes Marianne en dat maar veel mensen dit mogen lezen en dan boeken.
uitstekend
Type verblijf: kamer | Aankomstdatum: 29 Mei 2014
erik hendriks heel hartelijke ontvangst,zeer nette kamer,fijne bedden,heerlijk ontbijt.geweldige gastvrouw,vraag naar de paardebloemenjam!!!!heel veel succes marianne!!!
2 3 4 5 6

Nieuws

Er is momenteel geen nieuws.

Agenda

Er staan geen activiteiten op de planning.


Putten  Arrangementen Bed Actief Landelijk Lastminute Bungalows Wandelarrangementen Breakfast Voorthuizen Manege Groepsuitje Kamers Wandeltochten Fietsarrangementen Wandelen Groepen Midweek Breakfast Actie Logies&Ontbijt Hotel Geocaching Boerderij Creatief Aanbieding Arrangement  Golf  Vakantie Veluwe Rust Weekendje Heide and Bed en Langweekend Sauna Fietstochten Sauna Pension Wellness Ruimte Paarden Fietsen  Bos