Ervaringen van gasten

Bent u benieuwd wat onze gasten vertellen over ons pension?
Lees hieronder de ervaringen van anderen. 

We stellen het op prijs als u na uw verblijf ook uw reactie geeft!

uitstekend
Type verblijf: kamer | Aankomstdatum: 9 Mei 2014
John en Natasja We hebben een heerlijk weekend gehad, de kamer was keurig schoon en we hebben lekker van het ontbijt genoten. De saunadag was super en dan loop je zo terug naar de B & B, dat is een luxe!! Al met al voor herhaling vatbaar. Marianne veel succes met alle werkzaamheden en bedankt voor je gastvrije ontvangst!
uitstekend
Type verblijf: bungalow | Aankomstdatum: 21 Mei 2014
Jan Tadema Omdat ik tussen mijn oude en nieuwe huis inzat, tijdelijke een pension genomen, Eerst een kamer die prima was en toen een een bungalow. Hier heb je meer beenruimte en je eigen bedoeninkje. Je kunt het ontbijt in de bungalow krijgen maar je kunt ook ontbijten in de ontbijtkamer. Ik heb voor dit laatste gekozen. De bungalopw is van alle gemakken voorzien. Koffie- en theevoorziening, een paar pannen, servies en bestek. Een moderne badkamer en een heerlijk bed. Kortom ik heb een heerlijke tijd doorgebracht in de bungalow. Ik zal er aan moeten wennen om mijn ontbijt weer zelf te maken, want dat was heerlijk je schoof aan en je krijgt alles wat je hartje begeert. Ik heb enorm genoten en zal zeker terug komen.
uitstekend
Type verblijf: kamer | Aankomstdatum: 28 April 2014
Hans en Anita wat een heerlijke plek en hartelijk dank voor de gastvrije ontvangst!
uitstekend
Type verblijf: kamer | Aankomstdatum: 16 Mei 2014
jan tadema
uitstekend
Type verblijf: bungalow | Aankomstdatum: 30 April 2014
Yeb&Minke Boersma Wij waren hier alweer voor de 3de keer en het was prima voorelkaar.mooie schone bungalow.En het ontbijt in de mooie rieten mand was ook heerlijk.En we hebben weer lekker gefietst. We komen zeker terug.Wij wensen jullie veel succes met het pension.
uitstekend
Type verblijf: bungalow | Aankomstdatum: 30 April 2014
Yeb&Minke Boersma
uitstekend
Type verblijf: bungalow | Aankomstdatum: 4 Mei 2014
Gladys Kooiman en Gertrude Jansen Comfortabele gezellige bungalow van alle gemakken voorzien. Het ontbijt met heerlijke broodjes, een warm gekookt eitje en vers geperste sinaasappelsap wordt door Marianne gebracht.. Heerlijke dagen doorgebracht in Harderwijk en Putten. 's Avonds nog een mooie wandeling vanaf de BenB gemaakt. Helaas ook aan al het goede komt een eind maar..........dit is zeker voor herhaling vatbaar.
1 ... 3 4 5 6

Nieuws

Agenda

Er staan geen activiteiten op de planning.


Heide Bed Sauna Rust Aanbieding  Golf Pension Manege Weekendje Geocaching Landelijk Actie Fietstochten Breakfast Actief Fietsen Wandelarrangementen en  Bos Boerderij Wandeltochten Kamers Midweek Arrangement Veluwe Sauna Hotel Voorthuizen Wandelen Logies&Ontbijt Groepen Langweekend Breakfast Bed  Arrangementen Wellness Paarden Lastminute Ruimte Creatief Putten and Bungalows Groepsuitje  Vakantie Fietsarrangementen