Ervaringen van gasten

Bent u benieuwd wat onze gasten vertellen over ons pension?
Lees hieronder de ervaringen van anderen. 

We stellen het op prijs als u na uw verblijf ook uw reactie geeft!

uitstekend
Type verblijf: bungalow | Aankomstdatum: 6 Augustus 2014
A.H.Maas Wat hebben we erg genoten van het verblijf bij u. Iedere morgen een fantastisch ontbijt, er ontbrak helemaal niets.De bedden waren voor ons geweldig, iedere morgen goed uitgerust.Een prachtige omgeving, de bossen en de rust. Wij zullen zeker weer een keertje komen.
uitstekend
Type verblijf: bungalow | Aankomstdatum: 14 Juni 2014
Martens Wat een fijne plek om de Veluwe te verkennen! We hebben veel gefietst en gewandeld en dat ging uitstekend na een fijn verzorgd ontbijt gebracht door Marianne. Een huisje maar dan met hotelservice!
uitstekend
Type verblijf: bungalow | Aankomstdatum: 6 Juni 2014
Marianne en Peter van Lent Wij hebben genoten van alle luxe en vooral gemak. Je hoeft maar te "roepen" en men staat voor je klaar en een verblijf op De Eijckenhoff bij Marianne is zeker een aanrader! Veel succes Marianne en dat maar veel mensen dit mogen lezen en dan boeken.
uitstekend
Type verblijf: kamer | Aankomstdatum: 29 Mei 2014
erik hendriks heel hartelijke ontvangst,zeer nette kamer,fijne bedden,heerlijk ontbijt.geweldige gastvrouw,vraag naar de paardebloemenjam!!!!heel veel succes marianne!!!
uitstekend
Type verblijf: kamer | Aankomstdatum: 9 Mei 2014
John en Natasja We hebben een heerlijk weekend gehad, de kamer was keurig schoon en we hebben lekker van het ontbijt genoten. De saunadag was super en dan loop je zo terug naar de B & B, dat is een luxe!! Al met al voor herhaling vatbaar. Marianne veel succes met alle werkzaamheden en bedankt voor je gastvrije ontvangst!
uitstekend
Type verblijf: bungalow | Aankomstdatum: 21 Mei 2014
Jan Tadema Omdat ik tussen mijn oude en nieuwe huis inzat, tijdelijke een pension genomen, Eerst een kamer die prima was en toen een een bungalow. Hier heb je meer beenruimte en je eigen bedoeninkje. Je kunt het ontbijt in de bungalow krijgen maar je kunt ook ontbijten in de ontbijtkamer. Ik heb voor dit laatste gekozen. De bungalopw is van alle gemakken voorzien. Koffie- en theevoorziening, een paar pannen, servies en bestek. Een moderne badkamer en een heerlijk bed. Kortom ik heb een heerlijke tijd doorgebracht in de bungalow. Ik zal er aan moeten wennen om mijn ontbijt weer zelf te maken, want dat was heerlijk je schoof aan en je krijgt alles wat je hartje begeert. Ik heb enorm genoten en zal zeker terug komen.
uitstekend
Type verblijf: kamer | Aankomstdatum: 28 April 2014
Hans en Anita wat een heerlijke plek en hartelijk dank voor de gastvrije ontvangst!
1 ... 3 4 5 6 7

Nieuws

Er is momenteel geen nieuws.

Agenda

Er staan geen activiteiten op de planning.


Actief Ruimte Arrangement  Arrangementen Wandeltochten Wellness Heide Sauna Bed Hotel Midweek Putten Pension  Bos Wandelen Weekendje Breakfast Bungalows Paarden en Veluwe Boerderij Manege Langweekend Aanbieding  Vakantie Fietstochten Fietsen Rust Bed Fietsarrangementen Breakfast Groepen Voorthuizen Sauna Logies&Ontbijt Creatief  Golf Lastminute and Groepsuitje Actie Wandelarrangementen Geocaching Landelijk Kamers